+491717450192

Transport Kufomash Pikellimi – Transporti i Kufomave nga e gjithë Europa

 

 

Transport Kufomash nga Gjermania

Ne ju garantojm procedura të pakomplikuara dhe para së gjithash, ne organizojmë shpejt bartjen e kufomave, në mënyrë që ju të mos të mbeteni të kufizuar nga procedurat të cilat janë prezentë

Transport Kufomash nga Austria

Për riatdhesimë nga Austria ne kemi ekipe lokale të cilat përkujdesen për të gjitha formalitetet, procedurat administrative dhe proceseve të nevojshme në mënyrë që ju në këtë mënyrë që mos tëkeni probleme gjatë riatdhesimit apo bartjen e kufomës

Transport Kufomash nga Franca

Në bartjen e kufomës si një transport i veçantë nga ajri, ka ngarkesa të mallrave ajrore, të cilat ne ju informojmë përpara nënshkrimit të kontratës dhe të cilat janë të përfshira në paketën tonë të shërbimit

 

Transport Kufomash për në Kosovë

Në rast vdekje është e rëndësishme që shumë njerëz të gjejnë vendin e tyre të fundit në varrezat ku janë të varrosur të afërmit e tyre në fshatë qytezë apo qytetin e tyre.

Transport Kufomash për në Shqipëri

Kompanija Pikëllimi është partneri juaj me përvojë në gjithçka që duhet të bëhet në mënyrë që të vdekurit të jenë të sigurt dhe pa vonesë të bartet për në Shqipëri

Transport Kufomash për në Mal të Zi

Për bartjen e kufomës për në Republikën e Malit të Zi, nëse keni zgjedhur kompanin tone Pikëllimi me të vërtetë keni zgjedhur më të mirin

Transport Kufomash nga Zvicra

 

 Kompania Pikëllimi është aty për ju, dhe bëjmë gjithçka për të siguruar që bartja e funeralit nga Zvicra të mund të kryhet shpejt dhe sigurtë në destinacionin e duhur. Bisedoni me ne

Transport Kufomash nga Belgjika

Punonjësit tanë kanë mësuar mirë zanatin e tyre dhe i kushtojnë rëndësi të madhe punës së tyre, në mënyrë efikase dhe të ndershme zbatojnë nevojat e kërkuar dhe me dinjitete krynë bartjen e kufomës për në vendin e caktuar

Transport Kufomash nga Suedia, Holanda, Norvegjia

Ne kujdesemi për gjithçka që është e nevojshme për një transferim pa probleme nga Suedia, Holanda, Norvegjia-  sigurojmë certifikatat e nevojshme për bartjen e kufomës (me makinë apo Aeroplan) në vendin tuaj apo destinacionit e zgjedhur nga ju

Transport Kufomash për në Maqedoni

Ne bëjmë bartjen e kufomave për në Maqedoni me të gjitha kushtet të cilat kërkohen në Europ dhe në shtetin tuaj,nëse ju vendosni për kompanin tonë Pikëllimi keni zgjedhur njerzit më serioz dhe më të saktë

Transport Kufomash për në Luginen e Presheves

 Stafi ynë profesional është i pajisur mirë për të marrë të gjitha detyrat organizative dhe për të kryer transferimin e funeralit në Luginën e Preshevës pa probleme dhe me ndjeshmërinë e nevojshme

Transport Kufomash për në Kroaci

Kompania jonë ka përvojë në këtë fushë, në mënyrë që profesionistët tanë mund të kryejnë bartjen e kufomave në Kroaci pa vonesa dhe pa pengesa

24 Orë në shërbimin tuaj

+49 1717450192

Bestattungsinstitut Eljezi
Räumstraße 22
96523 Steinach

transporti kufomave per kosove

transport per ne

vendlindje

transporti kufomes per kosove

transport kufomash nga belgjika

bartje kufomash

transporti kufomes per kosove

bartje kufomash

bartje kufomash

Llojet e transportit te Kufomave

Me kompanin Pikëllimi ofrojmë dy forma të bartjes së kufomës: me makinë dhe me aeroplan. Sigurisht, automjetet tona përdoren ekskluzivisht për bartjen e kufomës. Ata janë në gjendje shumë të mirë teknike, kanë një pamje fisnike dhe diskrete dhe sigurojnë me punonjësit tanë fleksibël dhe të trajnuar që i vdekuri të transportohet në mënyrë të sigurt. Bartja e kufomave me makinë është ideale për distanca të shkurtra dhe të mesme , nëse dëshironi, distanca të tjera nuk janë problem për ne. Bisedoni me ne dhe na tregoni kërkesat tuaja ne do të bëjmë çmos për t’i

përmbushur ato në mënyrën më të mirë të mundshme.

 

Në distanca të gjata ose kur bëhet fjalë për përmbushjen e afateve të caktuara,bartja e kufomave me aeroplan është alternativa më e shpejtë dhe më e sigurt për ju. Ndërsa arritja e funeralit ne ju sigurojm që i ndjeri të mbërrijë në kohë dhe në mënyrë të sigurt në vendin e varrimit në përputhje me të gjitha standardet dhe kërkesat e zbatueshme. Formularët, dokumentet shoqëruese . Ekspertët e kompanis Pikëllimi kanë përgatitur gjithçka në mënyrë të tillë që të mos ketë vonesa apo vështirësi të tjera.

Transferimi i funeralit me aeroplan

Për distanca më të gjata, kur kalojnë disa kufij, ose për të qenë në gjendje të mbajnë datat, afatet e përcaktuara, kompanija Pikëllimi rekomandon kalimin e kufomës me aeroplan. Nëse na jepni dokumentet e nevojshme të cilat kërkohen bartja bëhet shumë saktë mire dhe në një kohë rekorde.

 

 

Bartja e kufomës me makinë

Të shpejtë, fleksibile dhe në distanca më të shkurtra dhe të mesme zgjidhja që ne rekomandojmë është bartja me makinë. Me makinat tona ne arrijmë shpejt dhe në mënyrë të sigurtë çdo pikë në Evropë. Pikëllimi ka një flotë të fortë dhe profesionale dhe ka shoferët e trajnuar mirë, të cilët mund të sigurojnë dorëzimin e sigurt të kufomave edhe në kushte të vështira të rrugëve ose në trafik të dendur.

Shpenzimet e transferimit

Pikëllimi punon me çmimore të hapur. Bazuar në dëshirat dhe kërkesat tuaja, ne krijojmë një

ofertë për të cilën mund të mbështeteni. Kjo përfshin të gjitha shërbimet që kemi rënë dakord me

ju – duke përfshirë shpenzimet e bëra nga palët e treta kur ne komisionimin e tyre gjatë

përfundimit të porosisë tonë. Gjithashtu përfshihen, për shembull, të gjitha tarifat e shkaktuara

nga dokumentet, format ose dokumentacioni i nevojshëm.

Kompania jonë e akredituar ju garanton sigurinë e çmimeve dhe cilësi të lartë në ofrimin e shërbimeve.

Shpenzimet për bartjen e funeralit me aeroplan

Në bartjen e kufomës si një transport i veçantë nga ajri, ka ngarkesa të mallrave ajrore, të cilat ne ju informojmë përpara nënshkrimit të kontratës dhe të cilat janë të përfshira në paketën tonë të shërbimit

Kostot për bartjen e kufomës me makinë

Transferimi i varrimit me veturat tona të pajisura posaçërisht për bartjen e kufomës nuk është vetëm i shpejtë dhe i pakomplikuar, por gjithashtu edhe me kosto të pranueshme

 

Kompania Pikëllimi punon me ndershmëri dhe me besueshmëri. Ne ofrojmë këshilla, kujdesje individual dhe shërbime të besueshme rreth varrimit dhe riatdhesimit ose bartjes e të ndjerit

Pikëllimi- Zgjidhjet tona në raste Vdekje

Shpesh është një nga dëshirat e fundit të anëtarëve të familjes të varrosen në varrezat e fshatit afër shtëpisë ku janë të varrosur prindërit, anëtarët e familjes dhe miqtë dhe atje ju doni të gjeni paqen e tij të fundit. Veç kësaj, shumë varreza gjermane nuk janë të vendosura mirë për njerëzit të besimit mysliman, kështu që respektimi i riteve të varrimit dhe ritualeve fetare larg shtëpisë do të ishte e vështirë ose e pamundur.

Zgjidhja është e thjeshtë: Të vdekurit donin të varroseshin në atdheun e tyre dhe natyrisht familja do të donte ta plotësonte këtë dëshirë. Megjithatë, për shkak se një bartje e funeralit në vendin e origjinës mund të sjellë shumë pengesa burokratike. Personat e punësuar në kompanin tone me profesionalizëm të lartë i kryejn obligimet të cilët ju preukupojn.

Kompanija Pikëllimi ofron ndihmën edhe ate në: shërbim profesional që respekton traditat dhe respekton ndjenjën shpirtërore dhe fetare. Me gati 20 vjet eksperiencë në varrime, transporte dhe riatdhesime, ne kemi njohuritë të nevojshme për ju. Jemi të gatshëm t’ju tregojmë të gjitha procedurat për ti përmbushur kërkesat tuaja. Pa marrë parasysh në çfarë mënyre vendosni ju për bartjen e kufomës me makinë apo aeroplan ne jemi të gatshëm t ju sigurojm besueshmëri thjeshtësi dhe lehtësim shpirtëror,me dinjitet do ta krymi obligimet tona.

Një vdekje në familje është gjithmonë një ngjarje që pavarësisht pikëllimit dhe dhimbjes së të afërmve, kërkon që ata të kujdesen për shumë gjëra menjëherë.

  • Ku dhe si duhet të varroset i ndjeri?
  • Çfarë dëshira personale kishte ai?
  • Cilat rregulla fetare duhen të respektohen?
  • Cilat ligje dhe rregullore zbatohen?
  • Sa kushton funerali?

Çfarë duhet të bëni në rast vdekje?

Rast vdekje në shtëpi

Thirrne mjekun familjar, dhe ai do të lëshojë dokumentin si Certifikata e vdekjes e cila nevoitet për bartjen e kufomës.

Rast vdekje në spital

Kërkoni Certifikatën e vdekjes, dokument i cili lëshohet nga spitali menjëher pasi të lajmrohet se i ndjeri nuk është më në mesin tuaj familjar.

Pastaj na kontaktoni në çdo kohë të ditës apo natës ne jemi të gatshëm për ju në raste të vdekjes dhe kujdesemi për gjithçka që keni nevoj. Na besoni! Me ekipet tona ne organizojmë funerale dhe restaurime profesionale, të besueshme, si dhe bartjen dhe riatdhesime – duke përfshirë të gjitha transportet dhe formalitetet e nevojshme. Bisedoni me ne, ne do të gjejmë zgjidhjen më të mirë dhe më të shpejt për ju.

Cilat dokumente janë të nevojshme?

Për organizim e funeralit kërkohet nga familjarët certifikata e vdekjes, letërnjoftimi ose pasaporta e të ndjerit.

Për një bartje nga jashtë vendit kërkohet gjithashtu:

 • Çertifikata e vdekjes / pasaporta origjinal.

 • Një dokument personal për vendet e huaja.

 • Dhe fletëlëshimi.

Ju mund të telefononi zyrat tona në Steinach, Turingia, gjatë tërë kohës. Sigurisht që mund të na kontaktoni edhe përmes faqes sonë të internetit ose në e-mail adresën. Informacione të mëtejshme mund të gjenden edhe në faqen tonë të Facebook.

Pse me ne?

Pikëllimi është kompani profesionale për bartjen dhe riatdhesimet e të ndjerit nga e gjithë Evropa në vendet e Shqipërisë, Kosovës, Maqedonisë,Malit të Zi, Bosnje-Hercegovinës, Kroacisë dhe Serbisë.

Ne bëjmë bartjen dhe organizime të funeraleve nga Gjermania, Austria, Zvicra, Belgjika, Danimarka, Finlanda, Franca, Greqia, Britania e Madhe, Italia, Maqedonia, Holanda, Norvegjia, Rumania, Suedia dhe Spanja.

Nëse vendosni për ne, ne kujdesemi për gjithçka tjetër në një marrëveshje besimi në mes nesh. Përveç transportit, bartjes dhe riatdhesimit, bëjmë të gjitha procedurat rituale. Ne organizojmë ritualet e kërkuara fetare, përgatitjet e varrimit dhe ceremonitë e varrimit dhe natyrisht gjithashtu ju sigurojm imamin-Hoxhën për ju.

Për tja mundësuar të ndjerin pushimin e përjetshëm në tokën e vetë, ne kemi skuadra të trajnuar mirë, të cilët kujdesen për çdo gjë në një mënyrë të vëmendshme dhe profesionale. Përvoja shumëvjeçare me kompanin tonë “Pikëllimi” do të sigurojë që ne do t’i plotësojmë kërkesat dhe nevojat tuaja. Menjëher pas ikjes të më të dashurit tuaj familjarët kërkojn me çka ta sigurojn transportin në vendin e lindjes dhe ne jemi në gjendje si kompani të bëjm me makinë dhe Aeroplan

Me ne humbja juaj është në duar të sigurta.