+491717450192

Transport Kufomash Pikellimi – Transporti i Kufomave nga e gjithë Europa

 

 

Download

Autorizim Pikellimi zbrite
Vollmacht Pikellimi herunterladen, ausfüllen und an uns zurücksenden.
Vollmacht_pikellimi.pdf
Adobe Acrobat Dokument [4.6 MB]

Download

Autorizim International Pikellimi zbrite
Internationale Vollmacht Pikellimi herunterladen, ausfüllen und an uns zurücksenden.
Vollmacht_pikellimi.pdf
Adobe Acrobat Dokument [4.6 MB]

Bartja e kufomave për në Mal të Zi

Për bartjen e kufomës për në Republikën e Malit të Zi, nëse keni zgjedhur kompanin tone Pikëllimi me të vërtetë keni zgjedhur më të mirin

Bartja e kufomave për në Kroaci

Kompania jonë ka përvojë në këtë fushë, në mënyrë që profesionistët tanë mund të kryejnë bartjen e kufomave në Kroaci pa vonesa dhe pa pengesa

Bartja e kufomave për në Bosnje dhe Herzegovinë

Ne ju ofrojmë një zgjidhje më të mirë për bartjen e kufomave për në Bosnje dhe Hercegovinë dhe për të marrë çdo shërbimë që ju takon ju mund të mbështeteni tek ne dhe të gjeni një stafë të besueshëm na kontaktoni dhe të bindeni

Bartja e Kufomës nga Europa

Transporti i Kufomës nga Gjermania

Ne ju garantojm procedura të pakomplikuara dhe para së gjithash, ne organizojmë shpejt bartjen e kufomave, në mënyrë që ju të mos të mbeteni të kufizuar nga procedurat të cilat janë prezentë

Transporti i Kufomës nga Zvicra

 Kompania Pikëllimi është aty për ju, dhe bëjmë gjithçka për të siguruar që bartja e funeralit nga Zvicra të mund të kryhet shpejt dhe sigurtë në destinacionin e duhur. Bisedoni me ne

Transporti i Kufomës nga Austria

Për riatdhesimë nga Austria ne kemi ekipe lokale të cilat përkujdesen për të gjitha formalitetet, procedurat administrative dhe proceseve të nevojshme në mënyrë që ju në këtë mënyrë që mos tëkeni probleme gjatë riatdhesimit apo bartjen e kufomës

Transporti i Kufomës nga Belgjika

Punonjësit tanë kanë mësuar mirë zanatin e tyre dhe i kushtojnë rëndësi të madhe punës së tyre, në mënyrë efikase dhe të ndershme zbatojnë nevojat e kërkuar dhe me dinjitete krynë bartjen e kufomës për në vendin e caktuar

Transporti i Kufomës nga Franca

Në bartjen e kufomës si një transport i veçantë nga ajri, ka ngarkesa të mallrave ajrore, të cilat ne ju informojmë përpara nënshkrimit të kontratës dhe të cilat janë të përfshira në paketën tonë të shërbimit

Transporti i Kufomës nga Suedia, Holanda, Norvegjia

Ne kujdesemi për gjithçka që është e nevojshme për një transferim pa probleme nga Suedia, Holanda, Norvegjia-  sigurojmë certifikatat e nevojshme për bartjen e kufomës (me makinë apo Aeroplan) në vendin tuaj apo destinacionit e zgjedhur nga ju

Kompania Pikëllimi punon me ndershmëri dhe me besueshmëri. Ne ofrojmë këshilla, kujdesje individual dhe shërbime të besueshme rreth varrimit dhe riatdhesimit ose bartjes e të ndjerit